Limbi:

Acest site este creat folosind datele Wikimapia. Wikimapia este un proiect de hărţi, deschis, colaborativ, cu contribuţia unor voluntari din întreaga lume. Acesta conţine informaţii despre 30828856 şi evidenţa acestora Află mai multe despre Wikimapia şi ghiduri de oraş.

Chişinău - comentarii recente:

 • PIAŢA MARII ADUNĂRI NAŢIONALE, ADY88 a scris acum 12 ani:
  Ultima poza reprezinta piata inainte de anii 60,poza e facuta de pe Arca de Triumf,se obseva pe poza si regretatul tramvai.
 • Bar "Gulliver", ej (vizitator) a scris acum 12 ani:
  zakritaea nasha badiga
 • Monumentul lui Ştefan cel Mare, Artiom (vizitator) a scris acum 12 ani:
  Traiasca Stefan si urmasii Sai
 • Liceul teoretic "Ștefan cel Mare", пельмень сибирский (vizitator) a scris acum 12 ani:
  здесь размещался 4 корпус Кишиневского политехнического института, факультеты Промышленного и гражданского строительства и Архитектуры и градостроительств, лаборатория кафедры строительных конструкций
 • Monumentul lui Ştefan cel Mare, milea a scris acum 12 ani:
  Jurământ la Putna 1.Luaţi-vă-n braţe copiii ca pe straşnice arme Şi haideţi cu toţii la Putna unde Măria Sa doarme Doamne a toată Moldova, nu te-am făcut de ruşine Sufletul nostru te cheamă are nevoie de tine. R:Ridică-te Ştefane şi vezi-ţi fiii! Că vremea în lume e grea Credinţă veşnică patriei noastre Jurăm Măria Ta! 2.Înconjurându-ţi mormântul Ştefane, Ştefan Cel Mare Reînviază o clipă că ţi-am adus închinare Tot ce-ai visat o sa fie precum lăsatu-ne-ai slova Casă a dacilor liberi este şi fi-va Moldova. 3.Suntem aici toţi plăieşii, iar un poet mai ingână Tragic din clopotul Putnei tainica doină română Cu înnoită putere neamul întreg să tresară De la mormântul lui Ştefan să ne luptăm pentru ţară. 4.Doamne, jurăm lângă cripta care în piatră te leagă Că vom păstra peste veacuri Patria noastră întreagă Luaţi-vă-n braţe copiii, daţi-le sfânta poveste Cum că mormântul lui Ştefan leagăn al neamului este.
 • Bloc de oficii al S.A. "Novitas" , jekader a scris acum 12 ani:
  это здание Ascom
 • PIAŢA MARII ADUNĂRI NAŢIONALE, milea a scris acum 12 ani:
  Ridica-te, Gheorghe, ridica-te, Ioane! (de Radu Gyr) Nu pentru-o lopata de rumena pâine, nu pentru patule, nu pentru pogoane, ci pentru vazduhul tau liber de mâine, ridica-te, Gheorghe, ridica-te, Ioane! Pentru sângele neamului tau curs prin santuri, pentru cântecul tau tintuit în piroane, pentru lacrima soarelui tau pus în lanturi, ridica-te, Gheorghe, ridica-te, Ioane! Nu pentru mania scrâsnita-n masele, ci ca sa aduni chiuind pe tapsane o claie de zari si-o caciula de stele, ridica-te, Gheorghe, ridica-te, Ioane! Asa, ca sa bei libertatea din ciuturi si-n ea sa te-afunzi ca un cer în bulboane si zarzarii ei peste tine sa-i scuturi, ridica-te, Gheorghe, ridica-te, Ioane! Si ca sa pui tot sarutul fierbinte pe praguri, pe prispe, pe usi, pe icoane, pe toate ce slobode-ti ies inainte, ridica-te, Gheorghe, ridica-te, Ioane! Ridica-te, Gheorghe, pe lanturi, pe funii! Ridica-te, Ioane, pe sfinte ciolane! Si sus, spre lumina din urma-a furtunii, ridica-te, Gheorghe, ridica-te, Ioane ! (Radu Gyr-1905-1975,fost condamnat politic. Cine a fost Radu Gyr? Radu Gyr a fost de mai multe ori laureat (1926, 1927, 1928 si 1939) al Societatii Scriitorilor Români, Institutului pentru Literatura si Academiei Române. În anul 1945, regimul comunist îl încadreaza în "lotul ziaristilor" si îl condamna la 12 ani de detentie politica. Revine acasa în 1956, dar dupa doi ani este din nou arestat si condamnat la moarte pentru poezia "Ridica-te Gheorghe, ridica-te Ioane." În total, sub regimul comunist a executat aproape 16 ani de detentie.)
 • Liceul "N. Gogol" (1905 în acest bloc din 1983), ionelus a scris acum 12 ani:
  Liceu cu unele din cele mai stupide denumiri din Chişinău.
 • "Tabla de onoare", ionelus a scris acum 12 ani:
  Cimitirul eroilor străini!
 • Firma "Ghelas", Client (vizitator) a scris acum 12 ani:
  Sisteme de securitate a gazului (Common)
 • Inspectoratul General al Poliţei, ADY88 a scris acum 12 ani:
  Nu deloc :))))
 • Viitorul oficiu al companiei "ASCOM" S.A., ionelus a scris acum 12 ani:
  Se combina cu biblioteca de alaturea.
 • Viitorul oficiu al companiei "ASCOM" S.A., ionelus a scris acum 12 ani:
  Super constructia in stil vechi.
 • Blocul administrativ al Institutului de Microbiologie si Virusologie (nefinalizat), ionelus a scris acum 12 ani:
  Cred ca legat ceva cu institutul de alaturea.
 • Fabrică de conserve demolată, ionelus a scris acum 12 ani:
  Cred ca se vor construi niste complexe locative pe acest loc.
 • Stradela N. Milescu-Spataru, rosa (vizitator) a scris acum 12 ani:
  privet eu sint in italia eu te salut rosa tu sami scrii un mesagge te salut
 • Inceputul liniei de cale ferata(Revaca - Cainari) , Vlad (vizitator) a scris acum 12 ani:
  Суже пулэ дибил!Пол посёлка в свою ж\д линию запмсал!
 • Facultatea de Industrie Uşoară a UTM, zelenutza a scris acum 12 ani:
  facultate de industrie usoara
 • Pasaj subteran Ismail, ionelus a scris acum 12 ani:
  Cel mai mare din oras.
 • Piata de la Ciocana, iulian (vizitator) a scris acum 12 ani:
  De ce voi nu intrati pe acest sait interesant nu va place sau ce nu inteleg de ce nu scrieti?????::((((vati suparat ;-( raspundeti raspundeti aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ce e cu voi sinteti bolnavi de cap sau nu????;-((((De ce voi nu intrati pe acest sait interesant nu va place sau ce nu inteleg de ce nu scrieti?????::((((vati suparat ;-( raspundeti raspundeti aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ce e cu voi sinteti bolnavi de cap sau nu????;-((((De ce voi nu intrati pe acest sait interesant nu va place sau ce nu inteleg de ce nu scrieti?????::((((vati suparat ;-( raspundeti raspundeti aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ce e cu voi sinteti bolnavi de cap sau nu????;-((((De ce voi nu intrati pe acest sait interesant nu va place sau ce nu inteleg de ce nu scrieti?????::((((vati suparat ;-( raspundeti raspundeti aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ce e cu voi sinteti bolnavi de cap sau nu????;-((((De ce voi nu intrati pe acest sait interesant nu va place sau ce nu inteleg de ce nu scrieti?????::((((vati suparat ;-( raspundeti raspundeti aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ce e cu voi sinteti bolnavi de cap sau nu????;-((((De ce voi nu intrati pe acest sait interesant nu va place sau ce nu inteleg de ce nu scrieti?????::((((vati suparat ;-( raspundeti raspundeti aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ce e cu voi sinteti bolnavi de cap sau nu????;-((((