Limbi:

Acest site este creat folosind datele Wikimapia. Wikimapia este un proiect de hărţi, deschis, colaborativ, cu contribuţia unor voluntari din întreaga lume. Acesta conţine informaţii despre 29711691 şi evidenţa acestora Află mai multe despre Wikimapia şi ghiduri de oraş.

Chişinău - comentarii recente:

 • Inspectoratul General al Poliţei, ADY88 a scris acum 11 ani:
  Nu deloc :))))
 • Viitorul oficiu al companiei "ASCOM" S.A., ionelus a scris acum 11 ani:
  Se combina cu biblioteca de alaturea.
 • Viitorul oficiu al companiei "ASCOM" S.A., ionelus a scris acum 11 ani:
  Super constructia in stil vechi.
 • Blocul administrativ al Institutului de Microbiologie si Virusologie (nefinalizat), ionelus a scris acum 11 ani:
  Cred ca legat ceva cu institutul de alaturea.
 • Fabrică de conserve demolată, ionelus a scris acum 11 ani:
  Cred ca se vor construi niste complexe locative pe acest loc.
 • Stradela N. Milescu-Spataru, rosa (vizitator) a scris acum 11 ani:
  privet eu sint in italia eu te salut rosa tu sami scrii un mesagge te salut
 • Inceputul liniei de cale ferata(Revaca - Cainari) , Vlad (vizitator) a scris acum 11 ani:
  Суже пулэ дибил!Пол посёлка в свою ж\д линию запмсал!
 • Facultatea de Industrie Uşoară a UTM, zelenutza a scris acum 11 ani:
  facultate de industrie usoara
 • Pasaj subteran Ismail, ionelus a scris acum 11 ani:
  Cel mai mare din oras.
 • Piata de la Ciocana, iulian (vizitator) a scris acum 11 ani:
  De ce voi nu intrati pe acest sait interesant nu va place sau ce nu inteleg de ce nu scrieti?????::((((vati suparat ;-( raspundeti raspundeti aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ce e cu voi sinteti bolnavi de cap sau nu????;-((((De ce voi nu intrati pe acest sait interesant nu va place sau ce nu inteleg de ce nu scrieti?????::((((vati suparat ;-( raspundeti raspundeti aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ce e cu voi sinteti bolnavi de cap sau nu????;-((((De ce voi nu intrati pe acest sait interesant nu va place sau ce nu inteleg de ce nu scrieti?????::((((vati suparat ;-( raspundeti raspundeti aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ce e cu voi sinteti bolnavi de cap sau nu????;-((((De ce voi nu intrati pe acest sait interesant nu va place sau ce nu inteleg de ce nu scrieti?????::((((vati suparat ;-( raspundeti raspundeti aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ce e cu voi sinteti bolnavi de cap sau nu????;-((((De ce voi nu intrati pe acest sait interesant nu va place sau ce nu inteleg de ce nu scrieti?????::((((vati suparat ;-( raspundeti raspundeti aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ce e cu voi sinteti bolnavi de cap sau nu????;-((((De ce voi nu intrati pe acest sait interesant nu va place sau ce nu inteleg de ce nu scrieti?????::((((vati suparat ;-( raspundeti raspundeti aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ce e cu voi sinteti bolnavi de cap sau nu????;-((((
 • MallDova, Lola (vizitator) a scris acum 11 ani:
  Mallul are saitul http://shoppingmalldova.md/
 • Sky Tower, sic! (vizitator) a scris acum 11 ani:
  Deja data in exploatare de aproape 1 an... Chiria cam scumpa dar in rest conditiile sunt decente. Ah da, tot in acest sediu se afla ambasada Italiei.
 • Piaţa "Delfin" (AgroEuroMarket), Allcapone a scris acum 11 ani:
  Aici e foarte eftina siliodka... mmm
 • Şcoală-grădiniţă nr.120, Marin (vizitator) a scris acum 11 ani:
  aceasta e gradinita Nr. 120, nu 128 !
 • Directia Funciara a PMC, Allcapone a scris acum 11 ani:
  Cea mai responsabila directie din cadrul Primariei.
 • Centrului de Excelenţă în domeniul Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor, Alexander Paul (vizitator) a scris acum 11 ani:
  Aici fusese primul skate park din moldova... by the way videoclipul e dea pula... shi formatsia e dea pula ;)
 • Stradela N. Milescu-Spataru, iulian (vizitator) a scris acum 11 ani:
  aici tata meu traieste
 • Parcare, LAL, iulian (vizitator) a scris acum 11 ani:
  Ceva inportant daaaaaaaaaaa::::((((( Spunetimi eu nimanui nam sai spun va inplor::((
 • Parcare, LAL, iulian (vizitator) a scris acum 11 ani:
  ce se face aici parcare noua sau ea era aici intodeauna scrieti mai repede ca eu ma duc si nu stiu ce e aicea scrieti mai repede:-) AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 • Piata de la Ciocana, iulian (vizitator) a scris acum 11 ani:
  De ce voi nu intrati pe acest sait interesant nu va place sau ce nu inteleg de ce nu scrieti?????::((((vati suparat ;-( raspundeti raspundeti aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ce e cu voi sinteti bolnavi de cap sau nu????;-((((